Kortingsactie

KORTINGSACTIE T/M 21-01-2017

KRIJG 25% KORTING OP JE GEHELE TRAJECT

De feestdagen zijn weer voorbij en het nieuwe jaar is fris begonnen. De goede voornemens zijn nog nieuw en vol belofte. Voor sommigen zijn de laatste dagen van december, dagen waarin het afgelopen jaar overdacht werd en het nieuwe jaar al dan niet hoopvol tegemoet getreden wordt. Wellicht dat hierin de relatie ook aan bod is gekomen.

Hebben jullie te maken met een conflict wat maar voortsleept en waar jullie zelf niet uitkomen? Is er misschien sprake van overspel, waar jullie samen niet uitkomen of je samen verder wilt of uitelkaar? Of is er een beslissing die maar niet genomen kan worden, zoals wel of geen kind, wel of niet trouwen, wel of niet samenwonen. Vragen waar je niet zomaar uitkomt en graag een antwoord in wilt.

Maak dan gebruik van de kortingsactie. Vul onderstaande code in het aanmeldformulier in en krijg 25% korting op de sessies, gedurende het gehele traject. Meld je voor 21 januari 2017 aan om hier gebruik van te maken. De sessies worden ingepland op werkdagen tussen 09:00 en 19:30.

Actiecode: Utrecht17

Online aanmelden